Beauty Centar Oriana
O nama

O nama

Oriana Perković završila je Strukovnu školu za kozmetičarke u Puli 1979. godine. Te godine zapošljava se kao predavač praktične nastave u istoj školi, gdje ostaje do 1981. godine kada otvara vlastiti kozmetički salon “Beautiful” u Robnoj Kući Pula. Uz rad dodatno se školovala i pohodila razne kongrese i škole ljepote u raznim europskim metropolama od Zagreba, Bologne, preko Munchena pa sve do Londona, gdje je dodatno usavršavala svoje vještine i za to primala priznanja i nagrade svjetskih stručnjaka iz kozmetologije.

Od 2001. godine je na novoj adresi salona promijenjenog naziva “Beauty Centar Oriana”, gdje ostaje i danas.

Već više od 30 godina prati najnovije metode na području medicinske kozmetike, s posebnim naglaskom kako na standardne tako i na posebne laserske tretmane mršavljenja i uklanjanja celulita, uklanjanja bora i zatezanja opuštene kože lica te rješavanja problematične kože i akni.

Primarni cilj je apsolutno zadovoljstvo klijentica koje postižemo uspješno spajajući dugogodišnje iskustvo, stalno profesionalno usavršavanje i najnovija tehnološka dostignuća suvremene kozmetologije s individualnim pristupom, visokim higijenskim standardima te maksimalnom fleksibilnošću u prilagodbi termina.

Stoga će naše ljubazno i visokoeducirano osoblje svakoj klijentici posvetiti posebnu pozornost – počevši od detaljne analize osobnog profila i specifičnih potreba pa do kontinuiranog praćenja napretka i rezultata tretmana – a sve kako bi se svaki od naših tretmana pretvorio u jedinstveno, personalizirano iskustvo koje će potpuno ispuniti očekivanja i zahtjeve naših klijentica.

Oriana team