Mršavljenje i oblikovanje tijela
Mršavljenje i oblikovanje tijela

Mršavljenje i oblikovanje tijela

TRETMANI ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA

Danas je sve važnije izgledati lijepo i biti u dobroj formi; velika je potražnja za tretmanima koji bi bez kirurških zahvata omogućili poboljšanje linije našeg tijela. Rezultati se postižu bez napora i stresa, ali zdrav život, malo kretanja te pravilna prehrana svakako su poželjni. Oblikovanje tijela aparaturom je važna inovacija za sve one koji žele u vrlo kratkom vremenskom periodu ‘doći do skladne figure’. Prikladna je i za žene i za muškarce te potpuno u skladu s današnjim zahtjevima – u kratkom vremenu i uz povoljnu cijenu dobiti efikasne i dugotrajne rezultate.

Neki od tretmana dostupnih u Beauty centru Oriana su

RADIOFREKVENCIJA + VAKUMRevolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu.
BODY AGEBody age tretman pomoću elektrostimulacije mišića uspješno smanjuje opseg te učvršćuje i jača tonus mišića te uspješno uklanjaju celulit.
VAKUM TIJELAPulsirajući vakum koji poboljšava cirkulaciju krvi i limfne tekućine, te reducira strije i celulit.
LIMFNA DRENAŽA Presoterapija koja uklanja edeme, te drenira i detoksicira tijelo.

RADIOFREKVENCIJA TIJELA SA VAKUMOM

Radiofrekvencija djeluje na principu akumulacije topline duboko u dermisu (srednji sloj kože) dok istovremeno vakum omogućuje brzi dotok kisika u stanice gdje se vrši brza izmjena. Otpadne tvari odlaze iz međustaničnog prostora. Ovo je ne invazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože. Negativni pritisak tlaka vakuma i radiofrekvencije ubrzava metabolizam, razgrađuje celulit, potiče limfnu drenažu i razgradnju masnog tkiva, integrirana bipolarna radiofrekvencija potiče duboku mikrocirkulaciju, proizvodnju kolagena, te snažno djeluje na poboljšanje tonusa. Tretman radiofrekvencije i vakuma istovremeno je ugodan i bezbolan. Potrebno je nekoliko tretmana kako bi se vidjeli rezultati.

Radiofrekvencija je tretman radiofrekventnom strujom koja izvanredno djeluje na kožu, tako da vrši dubinsko zagrijavanje tkiva, dok se površina kože ne zagrijava do tog stupnja kao unutrašnjost. Dodatni vakum u sondi istovremeno radi masažu i drenažu tkiva, koji dobro utječu na razgradnju celulita i tonifikaciju kože.Zagrijavanje vlakana kolagena u dermisu (dublji sloj kože) do određene temperature, dovodi do njihove kontrakcije . Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i vidljivo zateže koža . 

BODY AGE

Zahvaljujući tehnologiji Body Age masnoća i celulit koji su se akumulirali na tim potkožnim mjestima, biti će uklonjeni u nekoliko tretmana. Metoda nije invazivna te omogućuje direktno tretiranje pojedinih zona tijela kao što su trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena. Dakle mjesta gdje se inače lokaliziraju male i velike nepravilnosti koje mijenjaju sklad našeg tijela.Tretmani su individualni i bezbolni. Tretman se izvodi 3 puta tjedno.

Body age tretman pomoću elektrostimulacije mišića uspješno smanjuje opseg te učvršćuje i jača tonus mišića te uspješno uklanjaju celulit. U tretmanu se koriste i infracrvene zrake koje prodiru tri centimetra pod kožu, a pri tom su potpuno bezopasne, štoviše korisne su za vaše zdravlje. Ovaj aparat uspješno zamjenjuje tjelovježbu.

Zero Fat 635 je inovativna tehnologija bazirana na uporabi emitirajućih dioda GsAsP / GaP frekvencije 635 nm i zračenja vidljivog spektra, crvene boje. Nedavne studije pokazale su veliku učinkovitost u omogućavanju ‘pražnjenja’ pretilih stanica, odnosno uklanjanja sadržaja TG iz istih.
Naime svjetlosno zračenje prodire kroz pretilo tkivo koje biva ‘uhvaćeno’ od strane mitohondrija, provocirajući promjenu kemijske ravnoteže stanice tako da se na njihovoj membrani stvaraju prekidi, koje zovemo “privremene pore”. Zahvaljujući kontekstualnom povećanju enzima lipase, te “pore” omogućuju izlaz TG (ili glicerola ili masnih kiselina u kojima su se izdvojili) na male međuprostore, gdje će biti apsorbirani od strane limfnog sustava te fiziološki iskorišteni. U tome se očituje ekstremna efikasnost ove tehnologije (zovu je također L.L.L.T.) kod tretiranja lokalizirane pretilosti na području abdomena, bokova, bedara – na mnogim takozvanim “kritičnim točkama”. Zero Fat 635 predviđa uporabu maksimalno 8 elektroda koje, kada su postavljene u direktni kontakt s “kritičnim točkama”, maksimiziraju njihovo djelovanje koristeći, kada je potrebno, sinergiju trofičkog i drenažnog efekta.

VAKUM

Vakum je terapija kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i reducira celulit te poboljšava cjelokupni izgled kože. Mikrocirkulacija pripomaže u bržoj regeneraciji kožnog tkiva, što pospješuje nestanak ili redukciju manjih postojećih kožnih defekata. Ovim tretmanom se i stimulira protok limfe. Limfna drenaža provodi se za vrijeme vakumske terapije i pospješuje izlučivanje otrovnih tvari te suvišne tekućine iz tijela, što pripomaže u detoksikaciji cijelog organizma.

LIMFNA DRENAŽA

Limfna drenaža je kozmetičko-medicinski tretman i služi za opuštanje tijela, ali i rješavanje nekih problema. Ovaj tretman naziva se i presoterapija jer se doslovno provodi terapija pritiskom koja stvara bolje opće stanje organizma. Cilj limfne drenaže je izbacivanje štetnih tvari koje se nakupljaju u limfi. Limfna drenaža još može pomoći kod prokrvljenosti tkiva, smanjuje oticanje nogu te pospješuje mršavljenje.

CRIOART – KRIOLIPOLIZA

Kriolipoliza CrioART – Trajno i bezbolno uklanjanje masnoća na tijelu i licu (podbradak), trbuhu, nogama i stražnjici postupkom zagrijavanja i zamrzavanja.

Značajna prednost uređaja CrioART je potpuno nova tehnologija koja stanice najprije zagrije, s čime se masne stanice najprije razgrade u manje dijelove, a zatim ih brzo zamrzavanje uništi – što daje još bolji rezultat za 20% – 30%! Ova tehnologija je jedinstvena u svijetu!

Ima i glavu s kojom se uklanja podbradak, što drugi aparati za kriolipolizu nemaju. Postupak je bezbolan, jer se drška naizmjence hladi i zagrijava. Drške su od silikona koji se upotrebljava i u medicini.

CrioART je uređaj koji udružuje 4 funkcije kojima se postižu top rezultati prilikom oblikovanja tijela:

  • kriolipoliza: zamrzavanje lokaliziranih masnih stanica,
  • rezonantna kavitacija – difuzno uklanjanje masnih stanica,
  • šesteropolarna radiofrekvencija – detoks organizma i limfne drenaže tijela, te učvršćivanje i  tonus kože,
  • lipo laser – hladni laser za dubinsko uklanjanje masnih stanica oko mišića.

I ono što nas najbolje zanima – kakvi su rezultati?

  • Dio masnih stanica trajno odstrani.
  • Oblikuje tijelo i pomaže smanjiti težinu.
  • Zategne kožu na licu i tijelu.
  • Poboljša izgled “narančine kože”.
  • Pospješuje metabolizam.

Koliko često je potrebno doći na tretman za najbolje rezultate?

Broj tretmana je ovisan od količine i vrste masnoća – preporučljivo je napraviti 1-3 tretmana u višetjednim razmacima. Prvi rezultati su vidljivi nakon 3-7 tjedana. Iako se nekim strankama to čini kao dugi period, čekanje se ipak isplati – jer su rezultati vrlo dobri i, prije svega, trajni!