IPL Adena EFB Beaute® Paris
IPL Adena EFB Beaute® Paris

IPL Adena EFB Beaute® Paris

Obavite sve tretmane IPL fotoepilacije u našem kozmetičkom salonu.

Nudimo vam tretmane:

  • uklanjanje dlačica
  • uklanjanje akni i ožiljaka od akni
  • fotopomlađivanje lica
  • uklanjanje kapilara
  • uklanjanje hiperpigmentacija

U više od 80 zemalja svijeta, EFB je registrirao jedinstvenih 17 patenata u proizvodnji uređaja za dugotrajno uklanjanje neželjenih dlačica. Jedan od takvih patenata je i dugotrajno uklanjanje neželjenih sijedih, svijetlih i crvenih dlačica koje su do danas bile veliki izazov za kozmetičare u svijetu.

EFB Beaute Adena koristi patentiranu valnu duljinu od 475nm i različit je od svih dosadašnjih IPL uređaja i lasera jer uništava ne samo melanin dlake nego i hemoglobin koji je okružuje. Svjetlosni spektar od 475 nm veže se na melanin iz dlake i krvni pigment hemoglobin što uspješno dovodi do termolize dlake i dlačnog folikula, ali i matičnih stanica oko dlačica. Takav način rada omogućava potpuno uništavanje dlake bez obzira na boju i debljinu dlake te fototip kože. 

Uređaj koristi najsuvremeniju metodu uklanjanja hiperpigmentacija, staračkih pjega, mrlja i fleka koja je odobrena od francuskog ministarstva zdravstva.

To je metoda selektivnog uklanjanja hiperpigmentacija a da se pritom ne uništi okolno zdravo tkivo. Ovaj tretman namijenjen je osobama koje imaju staračke pjege, tamne mrlje ili fleke na koži uzrokovane prekomjernim izlaganjem suncu. Naveli smo ranije da EFB Beaute posjeduje patentiranu svjelost valne dužine 475 nm te se po tome razlikuje od klasičnih lasera i IPL uređaja jer se klasični laser i IPL djeluje samo na vodu što rezultira kratkotrajnim liftingom, a EFB Beaute uređaj djeluje na aktivaciju trombocita te na taj način stimuliraju bi fibroblaste što rezultira višegodišnjim liftingom tj. proizvodnja kolagena i elastina je stalna.

Ova metoda je patentirana i zaštićena od strane Adena IPL-a jer je znanstveno dokazana, a danas se smatra i jednom od najučinkovitijih metoda dugotrajnog uništavanja dlačica na svijetu.

Tretmani epilacije nisu opasni ako se rade kvalitetnim i provjerenim uređajem. Vrhunski uređaji koji su stabilni, te imaju ugrađene kvalitetne filtere propuštaju samo čistu (bijelu svjetlost), koja je eliminirana od ultraljubičastog i infracrvenog zračenja. Zbog toga je primjena fotoepilacije ujedno i fototerapija koja dokazano nema negativnog učinka na kožu.

Za eliminaciju dlačica predviđeno je u prosjeku od 5 do 10 tretmana, ovisno o zoni koja se tretira. Razmak između tretmana je od 4 do 8 tjedana, a vrlo je važno ne raditi dulje razmake. Znatno smanjenje rasta dlačica uočava se već nakon prvog tretmana. Tretman se može raditi i tijekom ljetnog perioda, ali samo uz profesionalnu i kvalitetnu procjenu specijaliziranog EFB beaute stručnjaka.